Om oss

Om Oss

Vi har et team som er satt sammen av dyktige og engasjerte fagpersoner på sitt felt. Vi sender våre ansatte på utviklingskurs hvis det er nødvendig. Alle medarbeidere kan snakke engelsk og norsk ved behov.

Vi utfører både kortsiktige og langsiktige oppdrag i hele landet. Antall ansatte avhenger av oppdragsmengde – vi har et stort utvalg av ansatte og kan finne det beste og rimeligste alternativet. Vi er nøye med å holde tidsfrister på alle prosjekter uansett om de er små eller store. Vi kan levere alt av utstyr som er nødvendig og har kapasitet til å ta alt ansvar for organisering av prosjektet.

Vi tilbyr full-service garanti på arbeidet vårt. Godt og raskt utført arbeid til rimelig pris sikrer langsiktig og pålitelig samarbeid. Vår målsetting er å utføre all service med den aller høyeste kvalitet.

Betaling for våre tjenester kan angis som timepris plus MVA for ansatte i prosjeket eller avtalt som fastpris plus MVA. Vi er ansvarlig for utbetaling av lønn, feriepenger, forsikringer m.m til alle ansatte.

Vi søker alltid etter den beste løsningen for våre kunder. Hvis du har andre behov eller spørsmål, vennligst ta kontakt med oss.