Glasstyper

– Gode priser – Ingen skjulte gebyrer
– Svært rask respons 
– Lang fagerfaring

Ulike typer av glass vi tilbyr:

ENERGISPAREGLASS
Inntil for få år siden ble 2-lags isolerglass regnet som det best egnede glasset for isolering. 

Sannheten er en ganske annen. Den siste generasjonen energispareglass er tilnærmet fargeløse ruter som er påført et belegg som hindrer innevarmen i å stråle ut gjennom vinduet, samtidig som den slipper gjennom solstrålene. 

Rutene kan bygges opp med flere lag glass, og evt. fylles med argongass i luftrommet mellom glassene for å oppnå en ytterligere forbedret varmeisolasjon. 

Glassmester Oslo kan gjennom et spesielt utviklet dataprogram foreta en beregning på hva du vil spare i årlige fyringsutgifter ved å skifte ut dine gamle isolerglass til moderne energispareglass.

STØYDEMPENDE GLAS
Flere og flere av våre kunder har fått øynene opp for muligheten for å skjerme seg mot sjenerende trafikkstøy med egnede ruter. Vi er som glassmester i Oslo som leverer støydempende glass i mange kvaliteter og prisklasser, også komplette dører og vinduer med egnet glass. Kontakt oss, vi hjelper deg med å finne en egnet løsning på ditt støyproblem i Oslo.

INNBRUDDSHEMMENDE GLASS
Heldigvis er tiden over da alle butikkeiere med respekt for seg selv “muret seg inne” med tunge gittere foran hele inngangspartiet. I dag kan man holde tyvene ute ved hjelp av egnet sikkerhetsglass i laminerte utførelser. 

Glasset blir levert i flere sikkerhetsklasser, og går gjennom harde tester (bl. a. slag med øks) for å oppnå klassifisering. 

DEKORGLASS
Bly og messinginnfatning av glass er et godt, gammelt håndverk som er i ferd med å få sin fortjente renessanse. Hos oss har vi et eget blyglassverksted hvor vi lager kunstglass etter dine mål og ønsker.

SIKKERHETGLASS
Hvert år behandles det mange mennesker rundt om i Norge for kuttskader forårsaket av knust glass. Har du små barn i huset mener vi at det er en selvfølge at du bytter til enten laminert eller herdet sikkerhetsglass i dører og sidefelt hvor glasset går ubeskyttet ned til gulv / bakkenivå. Herdet glass er 5-6 ganger sterkere enn vanlig glass i tilsvarende tykkelse, og hvis uhellet først er ute granulerer glasset i ørsmå, ufarlige biter. 

Laminert glass er to eller flere lag glass lagt sammen med en klar folie imellom.


Hvis glasset skulle knuse vil skårene bli hengende i folien slik at personskade unngås. Vi på Glassmester Oslo lagerfører laminert glass i flere varianter for omgående levering, og har kortest mulig leveringstid på herdet sikkerhetsglass.

SOLBESKYTTELSESGLASS

Alle som har tilbragt tid i et rom hvor solen skinner rett i gjennom vinduene, vet hvordan det føles! På markedet finnes det en mengde varianter av solavskjermende glass som vil gjøre det levelig for deg å oppholde deg innenfor vinduene i en solvendt fasade.

ANDRE GLASSTYPER
– klart enkeltglass fra 1til 19 mm
– refleksfritt glass til innramming
– isoler / energiglass med intgrerte   persienner
– isoler / energiglass med integrerte   sprosser
– isoler / energiglass med integrert bly- eller   messingfattet glass
– sot / bronsefarget plant glass
– mønstret glass – klart / farget
– matt / sandblåst glass (heldekkende)
– matt / sandblåst glass (mønster)
– trådglass – klart / mønstret
– antikk-glass
– emaljeglass
– varmebestandig glass (til peis / ovn)
– buet / bøyd glass
– glass med hull for ventil (også elektrisk)