Innramming Oslo

– Gode priser – Ingen skjulte gebyrer
– Svært rask respons 
– Lang fagerfaring

INNRAMMING
Innramming kan være så mangt. Noen kjøper en ferdigramme i furu til
60 kroner, klipper gjerne litt i fotografiet av barnebarnet for å få det til å passe i rammen som er litt for liten, limer alt fast til rammen med maskeringstape bak slik at fotografiet buler litt vekk fra glasset inne i rammen, og henger dette på veggen.
Flere og flere synes heldigvis at det er på sin plass å bruke noen kroner ekstra på å sette et personlig preg på det som skal rammes inn. Man kan
få en bevarende innramming hvor det kun blir brukt syrefrie materialer, og valget mellom over 400 forskjellige typer rammelist slik at man finner akkurat den rammen som gir bildet et løft.

I vår forretning i Oslo finner du akkurat den rammen, og vil du ha en syrefri passepartout i en farge som matcher så har vi den også! En ny trend er å få laget et rammespeil helt etter eget hode, noe som matcher en gammel skjenk eller hvor målene skal passe akkurat inn i en nisje. Du velger rammen, vi lager den på akkurat det målet du vil ha og setter inn et speil med fasettslipte kanter. Og, de fleste blir positivt overrasket over prisen!

At en innramming totalt kan forandre et bilde er hevet over enhver tvil.
Og er du ikke overbevist kan du bare klikke på et av de 9 bildene under.Her har vi rammet inn det samme motivet på forskjellige måter, fra en enkel smal ramme til det mer avanserte med doble passepartouter og passepartout-list.